İSTKA YK Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ÇETAM'ı Ziyaret Etti

03.08.2017

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İSTKA Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Sn. Erdal BAHÇIVAN güdümlü proje desteğimizle kurulan Çelik Test ve Araştırma Merkezi’ni (ÇETAM) ziyaret etti.

İSTKA Genel Sekreteri Özgül Özkan YAVUZ ve İTÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet KARACA’nın da eşlik ettiği heyeti ÇETAM Genel Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Soykan karşıladı. 

Çelik Test ve Araştırma Merkezi laboratuvarlarındaki çalışmaları yerinde gözlemleyen heyet merkezde yapılan test çalışmaları hakkında bilgi aldı. ÇETAM Genel Müdür Soykan daha sonra heyete MATİL A.Ş tarafından Türk çelik sektörüne yönelik yürütülen Ar-Ge, İnovasyon, mesleki ve teknik eğitim çalışmaları ile yurtdışı çelik firmalarına verilen akredite test analiz hizmetleri ile ilgili bilgi aktardı.   

Ziyaretin sonunda İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İSTKA Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal BAHÇIVAN ÇETAM’a çalışmalarında başarılar diledi.