Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 6-7 Eylül’de Yapılacak

18.08.2017

Türkiye’nin gelecek vizyonunun ortaya konacağı 2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi 6-7 Eylül’de Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

Mimar ve Mühendisler Grubu’nun (MMG) ev sahipliği yapacağı organizasyon; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı himayelerinde; Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, DEİK ve TOKİ'nin katkıları ile düzenlenecek.

İki gün sürecek zirveye Türkiye’nin dört bir yanından Üniversiteler, Teknoparklar, Kalkınma Ajansları ve Ar-Ge Merkezleri de katılacak.

2. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi çevre, yeşil teknolojiler, enerji, akıllı ulaşım sistemleri, savunma ve iletişim alanlarında Ar-Ge ve inovasyon liderlerini bir araya getirecek. İnovatif projeler aynı platformda buluşacak.

Zirve süresince 10 oturumda inovasyon ve Ar-Ge’nin lideri 40 konuşmacı, kendi alanlarında Türkiye’nin geleceğini konuşacak. Sergide ise Türkiye’nin milli ve yerli projeleri sunulacak.   

Yeni fikirlerin ve işbirliklerinin ortaya çıkmasına öncü olacak Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’nde İstanbul Kalkınma Ajansı da stand alacak.